Jouw eigen website, zoals jij hem wilt.

Maatwerk beschikbaar op elk device en helemaal van deze tijd.

girl

Jouw visite kaartje, 24/7 online.

Tegenwoordig is het internet de voordeur van elk bedrijf. Een potentiƫle klant zal in veel gevallen eerst jouw website raadplegen voordat wordt overgegaan tot een directe benadering. Daarom is het van belang dat de eerste indruk bij de klant vertrouwen wekt en je het de klant makkelijk maakt om met je in contact te komen.

Voordat we aan de slag gaan bespreken we de mogelijkheden en de kosten, zodat je van te voren weet waar je aan toe bent en waar je rekening mee moet houden. Van te voren bespreken we uitgebreid jouw wensen en kijken we of je zelf de website gaat beheren of dit liever uitbesteedt. Natuurlijk kun je te allen tijde de progressie in de gaten houden en eventueel inspringen op jouw persoonlijke voorkeuren zodat die meteen verwerkt kunnen worden. Na oplevering volgt een uitgebreide uitleg over hoe je zelf de website up-to-date kunt houden.

 • De standaard service die geleverd wordt bij elke website bestaat uit de ontwikkeling en publicatie van de site. Dit gaat helemaal in overleg met jou en kan te aller tijden achteraf nog veranderen.

  Standaard wordt elke website geleverd met:
  • 6 maanden ondersteuning
  • Uitgebreid thema
  • Eenvoudig CMS
  Elke website is uitbreidbaar met onder andere:
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Verlengde ondersteuning
  • Webshop functionaliteit
 • De prijs van een website varieert per opdracht, dat komt omdat elke opdracht individueel aangelopen wordt en geen enkele website het zelfde is.

  Om een idee te geven van de te verwachten kosten is het altijd het beste om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en wensen te bespreken.

  Natuurlijk wil iedereen van te voren weten waar op gerekend kan worden, daarom heb hier een klein overzicht ter indicatie.

  Persoonlijke website vanaf € 550,-
  Zakelijke website vanaf € 750,-
  Uitgebreide website vanaf € 950,-

Wat we wel en niet gaan doen:

Er zijn natuurlijk tal van mogleijkehden om een website (op het eerste gezicht) gratis te maken. waarom dan op het eerste gezicht? Zodra je echt eisen gaat stellen aan je website ga je snel vast lopen of er moet alsnog een investering plaatsvinden.

Wat is er nu dan anders?

Simpel, doordat we de zaken persoonlijk aanlopen kan er ingespeeld worden op al je wensen. Daarnaast geef je meteen al het lastige en tijdrovende werk uit handen en wordt er van te voren een prijs afgesproken waarvoor jouw website ontwikkeld wordt.

Hierdoor loop je niet tegen het probleem aan dat je halverwege tot de conclsie komt dat je alsnog een "duurder abonnement" nodig hebt of, wat nog veel vervelender is, dat het geheel toch uitbesteed moet worden waardoor de kosten en vooral de reeds gedane moeite helemaal door het dak heen gaan.

Naast dit alles blijft het ook mogelijk om jouw website geheel naar jouw wensten te stylen en aan te passen. (bijna) ongelimiteerd!

Voor meer informatie kun je een bericht sturen.

 

we doen ons uiterste best om je bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

EroticDesign schrijft uw e-mail adres nooit in voor nieuwsbrieven of mailing lists. Voor meer informatie zie onze Privacy Policy.


Demonstraties

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een aantal "demo" pagina's en websites. De eerste staat op dit moment online en is te bekijken via het menu demo of je kunt op deze link klikken.

Natuurlijk willen we je zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden en daarom kun je op korte termijn meer demo-sites verwachten.